Wat zijn de verschillende soorten persoonlijke coaching?

multi etnische universiteit volwassen student paar leren van talen samen in een studie-hal - coaching stockfoto's en -beelden

Dus wat zijn deze verschillende persoonlijke coaches? Denk aan een personal trainer, maar meer specifiek aan fitnesscoaches. Evenzo, wat zijn de verschillende soorten coaches voor zelfontwikkeling? Stel je een energiecoach, dieetcoach, motivatiecoach en investeringscoach voor. Toen ik mijn eigen coachdiensten beschreef, kon ik het verschil niet horen tussen dit en een personal trainer!

De wetenschap van de hersenfunctie is een zeer zeldzaam gebied. Op die manier is het gebied van persoonlijke coaching nog zeldzamer. Mensen hebben geen behoefte meer aan de ondersteuning die ze nodig hebben, en daarom is een persoonlijke coach een noodzakelijke dienst. Een coach kan iedereen helpen om alles te bereiken wat ze willen in het leven. Een coach kan je helpen bij het tillen van het gewicht, je kunt altijd zelf bewegen in een sportschool en je kunt elk groot levensprobleem voor je oplossen. Als je denkt aan de verschillende soorten hersencoaching tips, kun je een heel ander soort hersencoach aanboren dan er in de typische samenleving zijn. U kunt bijvoorbeeld:

o idealen verhouding. Denk aan lichaamstype. Denk aan een knappe, supersterke, enge, stevige, gekartelde, spijkers-scheiding die een eigen lichaam bezit. Stel je voor dat je hersenen zo werken! Ik kan je lichaam zien als alleen een mooie, verbazingwekkende vorm. Een mooi lichaam kan betekenen dat je ook je verwachtingen van het leven moet verlagen! Ik dacht aan een lichaam dat me herinnert aan voeding, slaap en een geweldige lectuur om te doen! Een hersencoach kan je helpen met alle advertenties, stijlen en displays voor je eigen persoonlijke product.

o Positief denken. Deze is specifieker: als je iets denkt of denkt, kan een hersencoach voorspellen wat je in de toekomst gaat doen. Een persoonlijke coach kan je hierbij helpen! Kun je je voorstellen hoe groot het verschil is voor de hersenkracht als je positief bent? Een hersencoach kan je helpen gemotiveerd, productief en levendig te blijven.

o Positief, optimistisch zelfbeeld. Ik heb dit al eerder genoemd, maar het zal zeker het nuttigste concept zijn dat we vandaag zullen bespreken. Ik praat graag over hoe positief denken het leven beïnvloedt. Hoe begint het allemaal? Hoe helpt het denken over iets het te manifesteren? Je brein is een geprogrammeerd computerprogramma. Er is positief denken nodig om een ​​succesvol programma te creëren. Je brein werkt om de dingen te doen die je een motiverende boost zullen geven, en dat herhaalt zich steeds weer.

De wereld verandert, en wij moeten veranderen. We hebben geen nieuwe rages, geavanceerde uitvindingen nodig en vooral niet meer en betere hersencoaches. Net als in het verleden, moeten we onze manier van denken veranderen en het hoofd boven water houden.

Denk na over wat voor soort hersencoach je een hersencoach zoekt. Het kan een destructieve keuze zijn. Of het kan een productieve keuze zijn. Dit is een keuze!!