What Are the Major Differences Between a Corporate Lawyer?

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met mensen uit het bedrijfsleven - gewicht schaal - bedrijfsjurist

Van januari tot december moet de bedrijfsjurist geïntegreerde financiële overzichten, brieven van klanten in verschillende staten, driemaandelijkse en jaarlijkse Amerikaanse belastingaangiften, periodieke aandeelhoudersvergaderingen, aandeelhouderscampagnes en andere deponeringen indienen bij regelgevende en juridische entiteiten, zoals uiteengezet door veel indienende staatsadvocaten ' kantoren. Er is ook routinematige export en import van aandelenkoersen, Evil Egypt-geometrieën, over-the-counter drops en andere handel in aandelensymbolen, prijswijzigingen enzovoort.

Als bedrijfsjurist documenteer ik alle frequente veranderingen die plaatsvinden. Ik ben voorbereid op aankondigingen, het handelsmerk van een nieuwe onderneming, opkomende wetten, bestaande wetten die een nieuwe zorgwekkende kwestie beïnvloeden of voorzien, voortzetting van fusies, samengevoegde gevoelens en andere trends. Als het management me om advies vraagt, steek ik mentaal historische, culturele en verklarende bruggen over om me te helpen een Hollands punt te maken in plaats van alleen maar een aantekening te maken…

Je ziet dat het toewijzen van werktijd, het maken van afspraken en het opvolgen van klanten enkele van de spieren zijn van succesvolle bedrijfsjuristen. Sommige mensen hebben een Easy Easy Career die geen enkele inspanning kost om een ​​bedrijf op te richten en te runnen. Maar de realiteit is wat ik zo vaak van mijn klanten hoor: "Ik heb gewoon niet de capaciteiten om een ​​succesvol bedrijf te leiden. Ik heb gewoon niet het talent om het waar te maken." Ik moet je zeggen dat het als bedrijfsjurist veel gemakkelijker is om met je vaardigheden een sneeuwbal te rollen dan om een ​​raket te starten. Het is onmogelijk om een ​​raket van de grond te krijgen, laat staan ​​hem te lanceren en bij de maan te blijven. Toch is dat precies wat zoveel mensen proberen te doen en de eigenlijke training voor de raket, zijn technologie, moet naar de raket worden gebracht.

Dus in een bedrijf is het veel gemakkelijker om een ​​zakelijke bekeerling aan te nemen dan om een ​​bedrijf te leren runnen. In feite beginnen de meeste bedrijven die beginnen zonder enige zakelijke ervaring van de kant van de werknemers, een bedrijf op te richten. Dit brengt ons bij de volgende reden voor mijn voorspelling voor advocaten en bedrijfseigenaren die concurreren in de tweede helft van de 21e eeuw. Tijdens de industriële revolutie van de 18e eeuw waren er een aantal nieuw geïndustrialiseerde gemeenschappen waar industriële arbeiders vroeger ambachten aanbaden, zoals ambachtslieden, ambachtslieden, ingenieurs en wetenschappers, op zoek naar betaald werk. Sommige individuen verlieten de fabriekswereld om steeds hogere kansen te zoeken, beetje bij beetje om hun capaciteiten te benutten. Terwijl de moderne bedrijven van vandaag hun mensen voortdurend trainen om alle beschikbare voordelen te benutten. Het opbouwen van een zakelijk imperium zou een startup betekenen met de op één na achternaam van de naam van het bedrijf.

Om een ​​startup te laten concurreren, moeten er mensen zijn die in de beste positie verkeren om strategieën te bedenken, te plannen, de aandacht te trekken, activa te verwerven en kapitaal te laten groeien. Het klinkt niet al te moeilijk, toch? Maar de realiteit is dat degenen die vooruit kwamen in de industriële wereld bekend zijn met de volgende vaardigheden: eigenaren van stichtingen, public relations, reclame, branding, public relations, marketing, bouw, verkoop, boekhouding, IT, voorraadbeheer en meer. Op zijn zachtst gezegd, zelfs de kleine moeder- en popspeciaalzaken maken nu gebruik van dezelfde disciplines en netwerken.

Dus wat staat er echt op het spel als de ondernemer eindelijk afstudeert of de beroepspraktijk begint? Loopt het een business school mis en volgt u de droom om advocaat te worden? Is het overslaan van de zakelijke kant van de juridische praktijk? Is het volgen van een rechtenstudie een risico voor het levensonderhoud van dat toekomstige bedrijf en bij God, ik hoop van niet.

There is no better example of the combination of brains, talent and motivation than a friend and his wife, Allen R. about 15 years ago. He is one of the political gravity-urauppers to the small business community and was about to write a book, The Best Small Business Book Ever. Yet, about 2 years ago, he joined a mom and pop private practice in law and earnestly wanted to be a partner and attend law school so he could be a partner. Yet he kept contacting me for counsel because he couldn't get a first meeting. He was far too focused on the $50k to $100k book to listen to me ask him some simple questions that could help him advise the writer on the product, manage his family properly and make money. And more important, he needed help.

Wat zijn de belangrijkste nadelen van jonge afgestudeerden en beoefenaars van rechtenstudies? Een van de nadelen is dat er een groot gebrek aan kennis is over nieuwe overheidswetten, trustregels en ondernemingsrecht. De andere nadelen zijn de moeilijkheden die ondernemers ondervinden bij het omgaan met nieuwe partners, kapitaalvereisten en de bureaucratie van de meeste grote bedrijven. Hoe kan mijn cliënt met een bank werken als hij al zijn persoonlijke bedrijfsgegevens moet doornemen, dan rekeningen, de ene vergadering na de andere doornemend. Als hij klaar is met zijn boekhoudkundige vereisten, hoe kan hij er dan zeker van zijn dat een deal de bank correct heeft uitgevoerd? En hoe kan hij managen en slagen?